Drama KoreaSedang Tayang

Drama Korea Nobody Knows Subtitle Indonesia

Nobody Knows (Hangul: 아무도 모른다 RR: Amudo Moreunda) yaiku seri televisi Korea Selatan sing didhukung dening Kim Seo-hyung, Ryu Deok-hwan, Park Hoon, lan Ahn Ji-ho. Drama iki dijenengake tunjangan ing TV SBS ing tanggal 2 Maret 2020. Cha Young-jin (Kim Seo-hyung) minangka wanita detektif sing kelangan teman saiki isih enom amarga dadi korban pembunuhan. Sembilan taun kepungkur, aksi mbesuk dadi muncul, Muda-jin wiwit mbunuh pembunuh kasebut

Juru enom Detektif, saka unit investigasi regional, mung duwe sawetara langkah kanggo ngrampungake sawetara kasus kriminal minangka cara kanggo mbuwang tanggungan 19 taun sing kepungkur. Ora ana salah siji dina saka kasus kriminal iki babagan cedhak karo omah maneh. Putra tetangganya, Eun Ho, tampil wis tiba saka apartemen gedhung lan padha menyang koma. Diperintah minangka upaya nyangga dhiri dening pihak berwajib, Pemuda Jisim pelanggaran lan nuntut supaya bisa mandhiri dhewe nganti tekan dhasar. Kanthi mbantu wali kelas Eun Ho, Sun Woo, kabeh wiwit ngisin-isini bahagia Eun Ho dudu masalah kecelakaan.

Nobody Knows Sub Indo

  • Judul Asli: 아무도 모른다
  • Judul Lain: Amudo Moleunda , No One Knows , Amoodo Moreunda
  • Directors: Lee Jung Heum
  • Screenwriters: Kim Eun Hyang
  • Genre: Mystery, Drama, Detective, Investigation
  • Drama: Nobody Knows
  • Negara: Korea Selatan
  • Jumlah Episode: 16
  • Ditayangkan: Mar 2, 2020 – Apr 21, 2020
  • Jadwal Tayang: Senin, Selasa
  • Original Network: SBS
  • Duration: 1 hr. 20 min.
  • Rating: 15+ – Teens 15 or older

Pemeran

  • Kim Seo Hyung sebagai Cha Young Jin
  • Ryu Duk Hwan sebagai Lee Sun Woo
  • Park Hoon sebagai Baek Sang Ho
  • Ahn Ji Ho (안지호) sebagai Go Eun Ho
  • Departemen Kepolisian Seoul
  • Moon Sung Geun sebagai Hwang In Bum
  • Min Jin Woong sebagai Lee Jae Hong
  • Kang Ye Won (강예원) sebagai Yoon Ja Young
  • Jun Suk Chan sebagai Kim Byung Hee
  • Baek Soo Jang (백수장) sebagai Park Jin Soo
  • Park Chul Min sebagai Han Geun Man
  • Kwon Hae Hyo sebagai Jang Ki Ho
  • Sekolah Menengah Shinsung
  • Jo Han Chul sebagai Yoon Hee Sup
  • Yoon Chan Young sebagai Joo Dong Myung
  • Yoon Jae Yong (윤재용) sebagai Ha Min Sung
  • Jang Young Nam sebagai Jung So Yun (ibu Eun Ho)

Link Download KDrama Nobody Knows

Due the copyright claimer, this was removed

corona warning #KeeqQuarantine
#StaySafe and #Have_A_Nice_Day
Tags

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

Back to top button
Close